Gemiddelde kosten

Trimmen is handwerk en een arbeidsintensieve bezigheid. Gemiddeld duurt een behandeling 1,5 uur. Ontklitten kost meer tijd en leidt tot extra kosten. Wij zullen u van te voren of tijdens de behandeling hier over informeren. Het kan leiden tot een andere trim mogelijkheid.

Er wordt geen gebruik gemaakt van een droog cabine! Het volledig uit föhnen van de vacht met borstel geeft het beste eind resultaat. Wel gebruiken we voor het droog föhnen de waterblazer dit is huid vriendelijk. De onderstaande richtprijzen zijn gebaseerd voor een goed verzorgde vacht (zonder parasieten).

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw, wassen en drogen, oren uitplukken, indien nodig knippen wij de nagels! Tot slot gebit en parasiet controle. Honden die bekend zijn met anaal klier problemen helpen wij graag.

Voor niet klanten rekenen wij 7.50  voor nagels knippen of de anaal klieren uitdrukken. Voor beide behandelingen bedraagt het samen 12,50.

U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

De kosten bedragen 40,- euro per uur all incl. Let op !! De gemiddelde trimtijd bedraagt 1,5 uur.

Dit zijn vanaf prijzen, prijzen kunnen oplopen door de tijdsduur die er nodig is om uw hond een volledige behandeling te geven. Gelieve 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren. Indien dit niet gebeurt wordt er 50% van het volledige bedrag in rekening gebracht.

Al ruim 25 jaar professioneel trimsalon