De vachtverzorging die uw hond verdient!

Trimsalon Kwifani is gevestigd in ons huis waardoor het er huiselijk en gezellig is. Mijn moeder en ik vinden het prettig om tijd en contact te hebben met onze viervoetige klanten.Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken tijdens onze trimdagen Maandag t/m Donderdag (0341-558786)

Vanaf 08:50 is de trimsalon geopend en wij zullen proberen de gehele dag de telefoon te beantwoorden, bij geen gehoor kunt u een bericht achter laten op het apparaat! Deze beantwoorden wij dan zo spoedig mogelijk. Wij bedanken u alvast voor uw begrip.

Wij raden u aan om gelijk vervolg afspraken te boeken om zo wachttijden voor uw zelf te voorkomen!

Ik zelf heb de trimopleiding gevolgd via de dierenbranche uit Bunnik en ben sinds 1996 gediplomeerd trimster. In 1996 kon ik het klantenbestand overnemen van mijn stageplek in Putten wat een mooie opstap is geweest. Ook slaagde ik voor de opleiding pension/asiel en in het jaar daarop slaagde ik voor kk1 en volgde kk2 (kynologie kennis).

IMG-20231101-WA0011

In het verleden ging ik mee met stagieres naar open dagen zoals Huid en Vachtdag en ABHB dagen. In mijn twintigen jaren heb ik geshowd met een Maltezer reu en met Shih Tzu’s waar ik ook nestjes mee heb gehad. Ik heb altijd graag gewerkt met mijn honden. (denk aan africhting, puppy en gehoorzaamheid, hoopers, behendigheid sport en doggy dans.) Waardoor ik verschillende honden scholen/ clubs ken. Deze ervaringen kan ik goed gebruiken bij mijn werk en daardoor adviezen meegeven aan de klant.

Mijn ouders hebben mij altijd gesteund en de kans gegeven om in hun toenmalige huis mijn salon te openen. Mijn moeder helpt sinds 2003 mee in de salon. Haar favoriete ras is de Shih Tzu. en zij genieten nog volop van hun 2 teefjes.

Wij zijn gesloten op Vrijdag/Zon en feestdagen.

Al ruim 25 jaar professioneel trimsalon